Aandelen Planet Fitness kopen

Wil je beleggen in Planet Fitness aandelen? Op deze pagina kan je direct Planet Fitness aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Planet Fitness. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Planet Fitness raadplegen. Planet Fitness is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PLNT.

Waar kan je Planet Fitness aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Planet Fitness kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Planet Fitness?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Planet Fitness. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Planet Fitness?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Planet Fitness? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Planet Fitness

Sterke punten Planet Fitness

 • Marktleider in betaalbare fitness: Planet Fitness is een marktleider op het gebied van betaalbare fitnesscentra en heeft een groot aantal vestigingen in de Verenigde Staten.
 • Lage prijzen en toegankelijkheid: Het bedrijf biedt lage lidmaatschapskosten en een toegankelijke fitnesservaring, waardoor het aantrekkelijk is voor een breed publiek.
 • Unieke bedrijfsstrategie: Planet Fitness hanteert een “Judgment Free Zone”-beleid, waarbij de nadruk ligt op een positieve en ondersteunende omgeving voor leden van alle fitnessniveaus.
 • Groeiende fitnessindustrie: De fitnessindustrie groeit wereldwijd, en Planet Fitness kan profiteren van de groeiende vraag naar fitness- en gezondheidsdiensten.

Zwakke punten Planet Fitness

 • Concurrentie in de fitnessindustrie: Planet Fitness concurreert met andere fitnesscentra en gezondheidsbedrijven, wat kan leiden tot prijsdruk en het aantrekken van nieuwe leden bemoeilijkt.
 • Afhankelijkheid van abonnementsmodellen: Het bedrijf is sterk afhankelijk van inkomsten uit abonnementsverkopen, wat kan worden beïnvloed door economische omstandigheden en veranderende consumentenvoorkeuren.
 • Beperkte internationale aanwezigheid: Hoewel Planet Fitness groeit, heeft het momenteel een beperkte internationale aanwezigheid, wat de groeimogelijkheden kan beperken.
 • Onderhoudskosten en investeringen: Het onderhouden van fitnessapparatuur en het upgraden van faciliteiten brengen kosten met zich mee, wat van invloed kan zijn op de winstgevendheid van Planet Fitness.

Over Planet Fitness

Marc en Michael Grondahl zijn de grondleggers van Planet Fitness, een Amerikaanse franchisegever en exploitant van fitnesscentra dat met de hoofdzetel gevestigd is in Hampton in New Hampshire. Ondertussen bestaat Planet Fitness over een kleine 1900 clubs.

Met 1900 club is Planet Fitness een van de grootste fitnessclub franchisers op basis van het aantal leden en de locaties. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als PLNT. Het bedrijf is actief vanaf 1992 en bekende dochters van Planet Fitness zijn Planet Fitness Master Issues en Judson Fitness.

aandeel planet fitness kopen

Wel of niet aandelen Planet Fitness kopen?

Denk je eraan om aandelen van Planet Fitness te kopen? Laten we eens kijken naar wat informatie die je kan helpen bij het nemen van een beslissing. Maar eerst, laten we even stilstaan bij wat Planet Fitness eigenlijk is.

Planet Fitness is een populaire fitnessketen met vestigingen over de hele wereld. Ze staan bekend om hun betaalbare lidmaatschappen en een informele en inclusieve sfeer. Misschien ben je zelfs al eens geweest en vond je het geweldig!

Maar voordat je je enthousiasme omzet in aandelen, moet je enkele dingen overwegen. De fitnessindustrie kan concurrerend zijn en gevoelig voor economische schommelingen. Het is belangrijk om de marktomstandigheden en de groeipotentie van Planet Fitness te evalueren.

Aan de andere kant heeft Planet Fitness een solide trackrecord en blijft het gestaag groeien. Ze hebben ook plannen om uit te breiden naar nieuwe markten en hun aanbod uit te breiden met nieuwe diensten. Dit kan positieve vooruitzichten bieden.

Als je gelooft in de fitnessindustrie en denkt dat Planet Fitness goed gepositioneerd is, kan het kopen van aandelen een interessante mogelijkheid zijn. Maar onthoud dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. Doe je huiswerk, bekijk de financiële prestaties van het bedrijf en raadpleeg eventueel een financieel adviseur.

Kortom, de beslissing om aandelen van Planet Fitness te kopen is aan jou. Als je een fitnessfan bent en vertrouwen hebt in hun groeipotentieel, kan het een spannende investering zijn. Maar wees verstandig en neem een weloverwogen beslissing. Veel succes!