Aandelen Planet Fitness kopen

Wil je beleggen in Planet Fitness aandelen? Op deze pagina kan je direct Planet Fitness aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Planet Fitness. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Planet Fitness raadplegen. Planet Fitness is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PLNT.

Waar kan je Planet Fitness aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Planet Fitness kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Planet Fitness?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Planet Fitness. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Planet Fitness?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Planet Fitness? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Planet Fitness

Marc en Michael Grondahl zijn de grondleggers van Planet Fitness, een Amerikaanse franchisegever en exploitant van fitnesscentra dat met de hoofdzetel gevestigd is in Hampton in New Hampshire. Ondertussen bestaat Planet Fitness over een kleine 1900 clubs.
Met 1900 club is Planet Fitness een van de grootste fitnessclub franchisers op basis van het aantal leden en de locaties. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als PLNT. Het bedrijf is actief vanaf 1992 en bekende dochters van Planet Fitness zijn Planet Fitness Master Issues en Judson Fitness.