Aandelen Plastic Omnium kopen

Wil je beleggen in Plastic Omnium aandelen? Op deze pagina kan je direct Plastic Omnium aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Plastic Omnium. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Plastic Omnium raadplegen. Plastic Omnium is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool POM.PA.

Waar kan je Plastic Omnium aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Plastic Omnium kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Plastic Omnium?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Plastic Omnium. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Plastic Omnium?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Plastic Omnium? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Plastic Omnium is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Plastic Omnium.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Plastic Omnium

Het bekende Franse bedrijf Plastic Omnium is een Franse autoleverancier. Het bedrijf geldt als specialist in de productie en commercialisering van kunststoffen. Aandelen worden op de aandelenbeurs Euronext in Parijs verhandeld onder de noemer POM. Het hoofdkwartier van Plastic Omnium is gevestigd in de Franse plaats Ilie-de-France.
 
Pierre Burelle is de oprichter van het succesvolle bedrijf dat in het eveneens bekende Inergy Automotive Systems SAS een zeer bekende dochteronderneming heeft. De onderneming werd opgericht in 1946 en ondertussen geldt Plastic Omnium ook als een CAC Mid 60 component.