Aandelen Platinum MGM kopen

Wil je beleggen in Platinum MGM aandelen? Op deze pagina kan je direct Platinum MGM aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Platinum MGM. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Platinum MGM raadplegen. Platinum MGM is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PTM.CHA.

Waar kan je Platinum MGM aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Platinum MGM kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Platinum MGM?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Platinum MGM. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Platinum MGM?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Platinum MGM? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Platinum MGM is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Platinum MGM.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Platinum

De Platinum Group is een Australisch mijnbouwbedrijf dat zich specifiek richt op de productie van platina en palladium. De projecten waarmee het bedrijf bezig is bevinden zich in Bushveld complex in Zuid Afrika. In dat gebied bevindt zich ongeveer zeventig procent van alle platina ter wereld. 
Platinum is een bedrijf dat hecht aan ethische werken, het scherpe financiële beleid, de interne controles en governance. Ook voor de dagelijkse werkzaamheden hebben de werknemers zich te houden aan simpele maar strenge regels. Dan moet je denken aan veilig werken, een goed rendement maken op de aandeelhouders en wees een goede buur.