Aandelen PNC Financial kopen

Wil je beleggen in PNC Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct PNC Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PNC Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PNC Financial raadplegen. PNC Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PNC.

Waar kan je PNC Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PNC Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PNC Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PNC Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PNC Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PNC Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf PNC Financial

PNC Financial is een bankholding en financiële dienstverlener die in 1983 na een fusie van de Pittsburgh National Corporation en de Provident National Corporation ontstond. PNC Financial heeft in dochter PNC Bank een bank in 19 staten en het District of Columbia.
Daarnaast kun je bij PNC Financial aankloppen voor vermogensbeheer, vermogensplanning en is eveneens kredietverlener. PNC Financial exploiteert een van de grootste treasury management bedrijven in de Verenigde Staten. Bijzonder is ook dat PNC Financial in het bezit is van de meest milieuvriendelijke wollenkrabber ter wereld is. Ook die staat in Pittsburgh.