Aandelen PolyOne kopen

Wil je beleggen in PolyOne aandelen? Op deze pagina kan je direct PolyOne aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PolyOne. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PolyOne raadplegen. PolyOne is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool POL.

Waar kan je PolyOne aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PolyOne kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PolyOne?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PolyOne. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PolyOne?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PolyOne? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over PolyOne

PolyOne is een bekende aanbieder van gespecialiseerde polymere materialen en diensten. PolyOne is met name bekend geworden door de thermische plastische verbindingen die het maakt, de zeer bijzondere polymeerformuleringen en kleur- en additief systemen. Ook levert het aan de thermoplastische harsindustrie en ook vinylharsen.
De aandelen van PolyOne worden openbaar verhandeld onder naam POL via de New York Stock Exchange. Het hoofdkwartier van PolyOne bevindt vind je Avon Lake in Ohio. Bekende dochteronderneming is Color Matrix. PolyOne heeft zo’n zestig productielocaties en 9 distributiefaciliteiten. Die faciliteiten vind je in onder meer Noord Amerika, Europa, Azië en Zuid Amerika.