Aandelen Pool Corporation kopen

Wil je beleggen in Pool Corporation aandelen? Op deze pagina kan je direct Pool Corporation aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pool Corporation. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pool Corporation raadplegen. Pool Corporation is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool POOL.

Waar kan je Pool Corporation aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pool Corporation kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Pool Corporation?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pool Corporation. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pool Corporation?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pool Corporation? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Pool Corporation

De aandelen van Pool Corporation staan als POOL genoteerd op de Nasdaq. De activiteiten van Pool Corporation worden centraal gecoördineerd via standplaats Covington in Louisiana. Het bedrijf bestaat sinds 1993 en een bekende dochteronderneming is Horizon Distribution, terwijl ook SCP Acquisition Co en SCP Pool BV erkende dochters van Pool Corporation zijn.
Pool Corporation houdt zich nadrukkelijk met de productie van met name vrije tijds producten in de breedste zin van het woord. Uiteraard gaat het in de eerste plaats om zwembadbenodigdheden en aanverwante producten. Pool Corporation levert echter ook bouwmaterialen en hekwerk.