Aandelen Pool Corporation kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Pool Corporation aandelen? Op deze pagina kan je direct Pool Corporation aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Pool Corporation. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Pool Corporation raadplegen. Pool Corporation is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool POOL.

Waar kan je Pool Corporation aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Pool Corporation kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Pool Corporation?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Pool Corporation. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Pool Corporation?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Pool Corporation? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Pool Corporation

Sterke punten Pool Corporation

 • Leider in de zwembad- en wellnessindustrie: Pool Corporation is een toonaangevend bedrijf in de levering van zwembad- en wellnessproducten en -diensten, met een sterke positie in de markt.
 • Groot distributienetwerk: Het bedrijf heeft een uitgebreid distributienetwerk dat klanten in staat stelt om snel toegang te krijgen tot een breed scala aan producten en merken.
 • Diversiteit van aanbod: Pool Corporation biedt een breed assortiment aan producten en diensten, waaronder zwembadonderdelen, chemische producten, apparatuur, accessoires en technische ondersteuning.
 • Focus op klantenservice: Het bedrijf hecht veel waarde aan klantenservice en streeft ernaar om uitstekende ondersteuning en expertise te bieden aan klanten.

Zwakke punten Pool Corporation

 • Seizoensgebondenheid: De zwembad- en wellnessindustrie is seizoensgebonden, wat kan leiden tot schommelingen in de vraag en omzet van Pool Corporation.
 • Afhankelijkheid van de bouwsector: Pool Corporation is afhankelijk van de bouwsector, omdat veel van haar producten worden gebruikt bij de bouw en renovatie van zwembaden. Veranderingen in de bouwactiviteit kunnen van invloed zijn op de vraag naar deze producten.
 • Concurrentie: Pool Corporation opereert in een competitieve markt met andere leveranciers van zwembad- en wellnessproducten, wat kan leiden tot prijsconcurrentie en uitdagingen om marktaandeel te behouden.
 • Afhankelijkheid van leveranciers: Het bedrijf is afhankelijk van leveranciers voor de voorraad van producten, en verstoringen in de toeleveringsketen kunnen de beschikbaarheid en kosten van producten beïnvloeden.

Over Pool Corporation

De aandelen van Pool Corporation staan als POOL genoteerd op de Nasdaq. De activiteiten van Pool Corporation worden centraal gecoördineerd via standplaats Covington in Louisiana. Het bedrijf bestaat sinds 1993 en een bekende dochteronderneming is Horizon Distribution, terwijl ook SCP Acquisition Co en SCP Pool BV erkende dochters van Pool Corporation zijn.

Pool Corporation houdt zich nadrukkelijk met de productie van met name vrije tijds producten in de breedste zin van het woord. Uiteraard gaat het in de eerste plaats om zwembadbenodigdheden en aanverwante producten. Pool Corporation levert echter ook bouwmaterialen en hekwerk.

pool corporation

Wel of niet aandelen Pool Corporation kopen?

Pool Corporation is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van zwembadbenodigdheden en -apparatuur. Als je overweegt om aandelen van Pool Corporation te kopen, zijn er enkele zaken die je moet overwegen.

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de prestaties van het bedrijf. Pool Corporation heeft een solide reputatie en heeft consistent goede resultaten behaald in de afgelopen jaren. Dit is een positief teken voor potentiële investeerders.

Daarnaast is het verstandig om de huidige marktomstandigheden te evalueren. Is er vraag naar zwembadproducten en -diensten? De zwembadindustrie kan seizoensgebonden zijn en wordt beïnvloed door factoren zoals het weer en de economie. Het is belangrijk om deze aspecten in overweging te nemen bij het nemen van een beslissing.

Ten slotte is het altijd een goed idee om professioneel advies in te winnen voordat je investeert in aandelen. Een financieel adviseur kan je helpen bij het analyseren van de financiële situatie van Pool Corporation en je inzichten geven in de toekomstige vooruitzichten van het bedrijf.

Kortom, het kopen van aandelen Pool Corporation kan een goede investering zijn, gezien het sterke trackrecord van het bedrijf. Het is echter belangrijk om alle relevante factoren zorgvuldig te overwegen voordat je een beslissing neemt.