Aandelen Popular kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Popular aandelen? Op deze pagina kan je direct Popular aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Popular. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Popular raadplegen. Popular is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BPOP.

Waar kan je Popular aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Popular kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Popular?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Popular. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Popular?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Popular? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Popular

Popular is een bank in Puerto Rico en de Maagdeneilanden. Bovendien is het actief op het vasteland in de Verenigde Staten, en is daardoor uitgegroeid tot een conglomeraat dat ondertussen alweer 125 jaar actief is in Puerto Rico en meer dan vijftig jaar in Amerika.

De aandelen van Popular staan als BPOP genoteerd aan de Nasdaq. De bank zag het levenslicht in 1893 in San Juan, Puerto Rico. Bekende dochters zijn E-loan en Popular Securities. Het hoofdkantoor van Popular is gevestigd in Hata Rey. De bank werd overigens opgericht toen Spanje het nog voor het zeggen had in Puerto Rico.

aandeel popular kopen