Aandelen Poste Italiane kopen

Wil je beleggen in Poste Italiane aandelen? Op deze pagina kan je direct Poste Italiane aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Poste Italiane. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Poste Italiane raadplegen. Poste Italiane is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PST-I.

Waar kan je Poste Italiane aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Poste Italiane kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Poste Italiane?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Poste Italiane. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Poste Italiane?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Poste Italiane? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Poste Italiane is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Poste Italiane.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Poste Italiane

Poste Italiane is een Italiaans staatsbedrijf en bekend staat als het nationale postbedrijf. Het is dan ook specifiek bezig met post en ook met zaken als sparen en andere bankdiensten. Poste Italiane verkoopt ook verzekeringen. De aandelen van Poste Italiane worden verhandeld op de Borsa Italia als PST.
Al p 5 mei 1862 werd de onderneming opgericht. Bekende dochteronderneming is SDA Express Courier. Bijzonder te vermelden zijn nog de oprichters van Poste Italiane. Dat waren namelijk Victor Emanuel II van Italië samen met het parlement van het Koningrijk Italië.