Aandelen PostNL kopen

Wil je beleggen in PostNL aandelen? Op deze pagina kan je direct PostNL aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PostNL. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PostNL raadplegen. PostNL is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PNL.AS.

Waar kan je PostNL aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PostNL kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel PostNL?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PostNL. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PostNL?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PostNL? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in PostNL is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in PostNL.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over PostNL

PostNL is een Nederlands postbedrijf en is actief in de Benelux en ook in Italië. Sinds 2011 is PostNL een beursgenoteerd bedrijf, nadat na opsplitsing de bedrijven PostNL en TNT Express waren ontstaan. De afgelopen jaren is de naam van wat nu PostNL is nogal eens gewijzigd hetgeen nogal eens tot misverstanden leidde.
Aandelen van het bedrijf worden verhandeld op de Amsterdamse beurs als PNL. Het hoofdkwartier vind je in Den Haag en Herna Verhagen geldt als oprichtster van de onderneming, in 2011. Het ook al bekende Sandd geldt als een bekende dochtermaatschappij van PostNL.