Aandelen PPG Industries kopen

Wil je beleggen in PPG Industries aandelen? Op deze pagina kan je direct PPG Industries aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PPG Industries. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PPG Industries raadplegen. PPG Industries is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PPG.

Waar kan je PPG Industries aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PPG Industries kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PPG Industries?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PPG Industries. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PPG Industries?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PPG Industries? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over PPG Industries

PPG Industries is een wereldwijd leverancier van verven, coatings, chemicaliën en optische producten, net als van glas en glasvezel. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen als PPG verhandeld.
Hoofdkwartier van PPG Industries vind je in Pittsburgh, Pennsylvania. In Glidden en Corex Group heeft het bekende dochters en het bedrijf werd ooit opgericht als Pittsburgh Glass Company. Pas in 1968 kreeg het de huidige naam. Verf speelt een voorname rol binnen de bedrijfsvoering en verf zorgt voor 90 procent van de totale omzet. PPG Industries heeft nu 150 productielocaties en gelieerde vennootschappen en dat verdeeld over zestig landen in de wereld.