Aandelen PPL kopen

Wil je beleggen in PPL aandelen? Op deze pagina kan je direct PPL aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PPL. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PPL raadplegen. PPL is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PPL.

Waar kan je PPL aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PPL kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PPL?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PPL. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PPL?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PPL? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf PPL

PPL Corporation is een energiemaatschappij dat met het hoofdkwartier gevestigd is in Allentown, Pennsylvania. PL heeft 10,5 miljoen klanten in met name Pennsylvania, Kentucky, Great Brittain en wordt als PPL openbaar verhandeld op de NYSE. Ook is het component van de S&P 500.
Het bedrijf werd opgericht op 4 juni 1928.  PPL heeft een opwekkingscapaciteit van 8000 megawatt en is de moeder van zeven gereguleerde nutsbedrijven in de Verenigde Staten. Het levert aardgas aan ruim 300.000 klanten in Kentucky. De meeste elektrische centrales van PPL verbranden aardgas, olie en steenkool.