Aandelen Prestige Consumer Healthcare kopen

Wil je beleggen in Prestige Consumer Healthcare aandelen? Op deze pagina kan je direct Prestige Consumer Healthcare aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Prestige Consumer Healthcare. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Prestige Consumer Healthcare raadplegen. Prestige Consumer Healthcare is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PBH.

Waar kan je Prestige Consumer Healthcare aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Prestige Consumer Healthcare kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Prestige Consumer Healthcare?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Prestige Consumer Healthcare. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Prestige Consumer Healthcare?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Prestige Consumer Healthcare? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Prestige Consumer Healthcare

Sterke punten Prestige Consumer Healthcare

 • Stabiele financiële positie: Prestige Consumer Healthcare heeft een solide financiële positie, wat blijkt uit hun consistente winstgroei en sterke balans.
 • Gevestigde merkenportfolio: Het bedrijf heeft een breed scala aan gevestigde merken in de consumentengezondheidszorg, die wereldwijd bekend en vertrouwd zijn bij consumenten.
 • Robuuste groeistrategie: Prestige Consumer Healthcare richt zich op organische groei en strategische acquisities om hun marktaandeel uit te breiden en nieuwe kansen te benutten.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Het bedrijf heeft een wereldwijd bereik en profiteert van de groeiende vraag naar consumentengezondheidsproducten op verschillende markten.
 • Focus op innovatie: Prestige Consumer Healthcare investeert in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten en innovatieve oplossingen te ontwikkelen, wat hen een concurrentievoordeel kan geven.

Zwakke punten Prestige Consumer Healthcare

 • Concurrentiedruk: De consumentengezondheidsmarkt is zeer concurrerend, met sterke concurrentie van andere grote spelers in de branche. Dit kan de winstmarges van Prestige Consumer Healthcare onder druk zetten.
 • Regelgevingsrisico’s: Het bedrijf opereert in een sterk gereguleerde sector, wat betekent dat veranderingen in regelgeving invloed kunnen hebben op hun activiteiten en kosten kunnen verhogen.
 • Afhankelijkheid van enkele grote klanten: Prestige Consumer Healthcare heeft mogelijk een hoger risico door de afhankelijkheid van enkele grote klanten. Het verlies van een belangrijke klant kan een negatieve invloed hebben op hun omzet.
 • Productaansprakelijkheid: Als producent van consumentengezondheidsproducten loopt Prestige Consumer Healthcare het risico aansprakelijk te worden gesteld voor eventuele schade veroorzaakt door hun producten, wat juridische kosten en reputatieschade met zich mee kan brengen.
 • Valutarisico: Het bedrijf opereert op wereldwijde schaal, wat hen blootstelt aan valutaschommelingen. Schommelingen in wisselkoersen kunnen de financiële resultaten van het bedrijf beïnvloeden.

Over Prestige Consumer Healthcare

Prestige Consumer Healthcare doet in vrij verkrijgbare producten voor de gezondheidszorg zoals het ook huishoudelijke schoonmaakproducten in de markt zet en die ook distribueert.

De onderneming is ontstaan uit een fusie van Medlech Products, Prestige Brands International en de Spic and Span Company. Dit was in het jaar 1996. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als PBH. De hoofdvestiging van de onderneming vind je in Greenburgh, New York. Prestige Brands Inc is overigens de meest bekende dochtermaatschappij van het succesvolle Prestige Consumer Healthcare.

aandeel prestiege consumer healthcare kopen

Wel of niet aandelen Prestige Consumer Healthcare kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen, vraag je je misschien af of Prestige Consumer Healthcare een goede investering is. Laten we de voor- en nadelen eens bekijken.

Om te beginnen heeft Prestige Consumer Healthcare een stabiele financiële positie. Het bedrijf heeft consistent winstgroei laten zien en heeft een sterke balans. Bovendien heeft het een gevestigde merkenportfolio met bekende en vertrouwde producten in de consumentengezondheidszorg.

Een ander positief punt is de robuuste groeistrategie van Prestige Consumer Healthcare. Ze streven naar organische groei en doen strategische overnames om hun marktaandeel uit te breiden. Met een wereldwijde aanwezigheid kunnen ze profiteren van de groeiende vraag naar consumentengezondheidsproducten.

Aan de andere kant zijn er enkele potentiële risico’s. De concurrentie in de consumentengezondheidsmarkt is hevig, en Prestige Consumer Healthcare kan te maken krijgen met druk op de winstmarges. Bovendien opereert het bedrijf in een sterk gereguleerde sector, wat kan leiden tot veranderingen in regelgeving en hogere kosten.

Het is ook belangrijk om op te merken dat Prestige Consumer Healthcare afhankelijk is van enkele grote klanten, wat een risico met zich meebrengt. Het verlies van een belangrijke klant kan een negatieve invloed hebben op de omzet. Daarnaast bestaat er altijd het risico van productaansprakelijkheid en valutaschommelingen.

Al met al is het kopen van aandelen in Prestige Consumer Healthcare een persoonlijke beslissing die afhangt van je eigen beleggingsdoelen en risicobereidheid. Het is raadzaam om grondig onderzoek te doen en advies in te winnen bij een financieel expert voordat je een beslissing neemt.