Aandelen Prestige Consumer Healthcare kopen

Wil je beleggen in Prestige Consumer Healthcare aandelen? Op deze pagina kan je direct Prestige Consumer Healthcare aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Prestige Consumer Healthcare. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Prestige Consumer Healthcare raadplegen. Prestige Consumer Healthcare is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PBH.

Waar kan je Prestige Consumer Healthcare aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Prestige Consumer Healthcare kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Prestige Consumer Healthcare?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Prestige Consumer Healthcare. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Prestige Consumer Healthcare?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Prestige Consumer Healthcare? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Prestige Consumer Healthcare

Prestige Consumer Healthcare doet in vrij verkrijgbare producten voor de gezondheidszorg zoals het ook huishoudelijke schoonmaakproducten in de markt zet en die ook distribueert.
De onderneming is ontstaan uit een fusie van Medlech Products, Prestige Brands International en de Spic and Span Company. Dit was in het jaar 1996. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als PBH. De hoofdvestiging van de onderneming vind je in Greenburgh, New York. Prestige Brands Inc is overigens de meest bekende dochtermaatschappij van het succesvolle Prestige Consumer Healthcare.