Aandelen Procter & Gamble kopen

Wil je beleggen in Procter & Gamble aandelen? Op deze pagina kan je direct Procter & Gamble aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Procter & Gamble. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Procter & Gamble raadplegen. Procter & Gamble is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PG.

Waar kan je Procter & Gamble aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Procter & Gamble kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Procter & Gamble?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Procter & Gamble. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Procter & Gamble?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Procter & Gamble? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Procter & Gamble

Procter & Gamble is een multinational met hoofdkantoor in Cincinnati. Het produceert en verkoopt met name consumentenproducten. Procter & Gamble geldt als een van de grootste leveranciers in de wereld van verzorgings- en huishoudelijke producten.
Procter en Gamble combineert dat wat nodig is met dat wat mogelijk is. Procter & Gamble voert tal van wat men zelf iconische merken noemt. Mooie voorbeelden daarvan zijn merken als Pampers, Ariel, Dash, Lenor, Always, Head & Shoulders, Herbal Essence. Ambi Pur, Dreft, Mr. Proper, Braun, Gillette, Clearblue, Oral-B, Fixodent en Olaz. Hoewel de portefeuille zo aardig gevuld lijkt, streeft Procter & Gamble een nog completere orderportefeuille na.