Aandelen Procter & Gamble kopen

Wil je beleggen in Procter & Gamble aandelen? Op deze pagina kan je direct Procter & Gamble aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Procter & Gamble. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Procter & Gamble raadplegen. Procter & Gamble is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PG.

Wat is de actuele koers van het aandeel Procter & Gamble?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Procter & Gamble. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Procter & Gamble?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Procter & Gamble? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Procter & Gamble aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Procter & Gamble kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Over het bedrijf Procter & Gamble

Procter & Gamble is een multinational met hoofdkantoor in Cincinnati. Het produceert en verkoopt met name consumentenproducten. Procter & Gamble geldt als een van de grootste leveranciers in de wereld van verzorgings- en huishoudelijke producten.
Procter en Gamble combineert dat wat nodig is met dat wat mogelijk is. Procter & Gamble voert tal van wat men zelf iconische merken noemt. Mooie voorbeelden daarvan zijn merken als Pampers, Ariel, Dash, Lenor, Always, Head & Shoulders, Herbal Essence. Ambi Pur, Dreft, Mr. Proper, Braun, Gillette, Clearblue, Oral-B, Fixodent en Olaz. Hoewel de portefeuille zo aardig gevuld lijkt, streeft Procter & Gamble een nog completere orderportefeuille na.