Aandelen Prologis kopen

Wil je beleggen in Prologis aandelen? Op deze pagina kan je direct Prologis aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Prologis. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Prologis raadplegen. Prologis is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PLD.

Waar kan je Prologis aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Prologis kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Prologis?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Prologis. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Prologis?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Prologis? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Progolis

Prologis is een bekend vastgoedbeleggingsfonds bedrijf dat met het hoofdkwartier gezeteld is in San Francisco, Californië. Prologis is bekend geworden vanwege de investeringen in logistieke faciliteiten. Het legt daarbij de nadruk op de consumptiekant binnen de internationale wereld van supply chains.
De aandelen van Prologis worden openbaar verhandeld als PLD op de New York Stock Exchange. Het trio Hamid Magdaham, Robert Burke en Doug Abbey geldt als oprichter van Prologis. Met name wat betreft industrieel vastgoed in de Benelux speelt de onderneming een toonaangevende rol. Het heeft op zeer interessante plaatsen een enorm aanbod hoogwaardige opslag- en distributiecentra.