Aandelen Proofpoint kopen

Wil je beleggen in Proofpoint aandelen? Op deze pagina kan je direct Proofpoint aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Proofpoint. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Proofpoint raadplegen. Proofpoint is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGM. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PFPT.

Waar kan je Proofpoint aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Proofpoint kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Proofpoint?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Proofpoint. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Proofpoint?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Proofpoint? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Proofpoint

Proofpoint is een beveiligingsbedrijf dat gevestigd is in Sunnyvale in Californië. Het levert software as a service zoals het eveneens producten biedt voor inkomende e-mailbeveiliging, preventie van uitgaand gegevensverlies, sociale media, mobiele apparaten, digitaal risico, e-mailencryptie, elektrische detectie en e-mail archivering.
Op de Nasdaq staan de aandelen genoteerd als PFPT. Ondertussen is Proofpoint een Russell 1000 component. Proofpoint doet haar werk vanaf 2002 toen een voormalig kopstuk van Netscape Communications in de persoon van Eric Hahn de koe bij de hoorns vatte. Proofpoint nam en neemt nog steeds tal van bedrijven over. De laatste aankopen waren The Defense Works, ObserveIT en Media Networks.