Aandelen ProSiebenSat.1 kopen

Wil je beleggen in ProSiebenSat.1 aandelen? Op deze pagina kan je direct ProSiebenSat.1 aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ProSiebenSat.1. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ProSiebenSat.1 raadplegen. ProSiebenSat.1 is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PSM.DE.

Waar kan je ProSiebenSat.1 aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ProSiebenSat.1 kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ProSiebenSat.1?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ProSiebenSat.1. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ProSiebenSat.1?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ProSiebenSat.1? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in ProSiebenSat.1 is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in ProSiebenSat.1.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over ProSiebenSat1

Pro Sieben Sat1 is een Europese mediagroep die met het hoofdkantoor gevestigd is in het Duitse Unterföhring. De onderneming zag het levenslicht in 2007 en is afkomstig uit SBS Broadcasting en  het bekende Duitse televisiebedrijf Pro Sieben Sat1 Media.  PSM is de naam waaronder de aandelen op de Deutsche Börse verhandeld worden.
Pro Sieben, Red Arrow Studio’s en Sat1 zijn bekende dochters. Pro Sieben Sat1 heeft zenders in veertien landen, dertig televisiezenders en is ook actief in Vlaanderen. De Telegraaf Media Groep had tot 2013 6 procent van de aandelen van dit bedrijf in handen.