Aandelen Prosperity Bancshares kopen

Wil je beleggen in Prosperity Bancshares aandelen? Op deze pagina kan je direct Prosperity Bancshares aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Prosperity Bancshares. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Prosperity Bancshares raadplegen. Prosperity Bancshares is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PB.

Waar kan je Prosperity Bancshares aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Prosperity Bancshares kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Prosperity Bancshares?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Prosperity Bancshares. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Prosperity Bancshares?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Prosperity Bancshares? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Prosperity Bancshares

Prosperity Bancshares is een bankholding met het hoofdkantoor in Houston in de staat Texas. De bankholding is met name actief in Texas en in het centrum van Oklahoma. Op de New York Stock Exchange worden aandelen Prosperity Bancshares openbaar verhandeld als PB.
Bekende dochteronderneming van het bedrijf is Txui Stationary Trust. Propsperity Bancshares is een S&P 400 component en op het eind van vorig jaar had het liefst 285 vestigingen, waarvan een groot deel in de regio Houston en West Texas en respectievelijk zes en acht in het centrum van Oklahoma en in Tulsa.