Aandelen Provident Financial kopen

Wil je beleggen in Provident Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Provident Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Provident Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Provident Financial raadplegen. Provident Financial is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PFG-L.

Waar kan je Provident Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Provident Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Provident Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Provident Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Provident Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Provident Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Provident Financial is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Provident Financial.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Provident Financial

Provident Financial is een wat men noemt subprime geldverstrekker. Het hoofdkwartier is te vinden in Bradford in West Yorkshire. Provident Financial mag zich onder meer specialist in creditcards noemen, Daarnaast biedt het online leningen en autofinancieringen voor de consument aan.
De aandelen van het bedrijf worden als PFG verhandeld op de beurs in Londen en een bekende dochteronderneming is zeer zeker de Vanquis Bank, zoals Moneybarn dat zeker ook is. Joshua Kelley richtte het bedrijf op met als doel om gezinnen in West Yorkshire betaalbaar kredieten te bieden. Het bedrijf ging in 1962 naar de beurs.