Aandelen Prudential Financial kopen

Wil je beleggen in Prudential Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Prudential Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Prudential Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Prudential Financial raadplegen. Prudential Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PRU.

Waar kan je Prudential Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Prudential Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Prudential Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Prudential Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Prudential Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Prudential Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Prudential Financial

Het Amerikaanse Prudential Financial is een bedrijf met een Fortune 500 notering en maakt daarnaast ook deel uit van de Fortune Global 500. Het levert met name met behulp van de dochterondernemingen verzekeringen, investeringsbeheerdiensten en andere financiële producten en diensten.
Dit doen ze aan zowel de particuliere markt als aan institutionele klanten in Amerika en nog zo’n veertig verschillende landen. De aandelen worden verhandeld op de New York Stock Exchange als PRU en het hoofdkantoor is gevestigd in Newark in New Jersey. In PGIM heeft het een van de bekendste dochterondernemingen.