Aandelen Prysmian kopen

Wil je beleggen in Prysmian aandelen? Op deze pagina kan je direct Prysmian aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Prysmian. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Prysmian raadplegen. Prysmian is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PRY-I.

Waar kan je Prysmian aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Prysmian kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Prysmian?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Prysmian. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Prysmian?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Prysmian? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Prysmian is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Prysmian.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Prysmian

Prysmian Group is een Italiaanse multinational die genoteerd staat aan de beurs in Milaan. Het hoofdkwartier bevindt zich eveneens in Milaan. Prysmian Group is in 2011 ontstaan na een fusie van het Italiaanse bedrijf Prysmian en de Nederlandse onderneming Draka.
De eerste voorloper van Prysmian Group werd opgericht in 1879, ook al in het Noord Italiaanse Milaan. Generali Cable geldt als een van de meest voorname dochterondernemingen van het bedrijf. De aandelen van de multinational worden openbaar verhandeld aan de Borsa Italiana.