Aandelen PSG Group kopen

Wil je beleggen in PSG Group aandelen? Op deze pagina kan je direct PSG Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PSG Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PSG Group raadplegen. PSG Group is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PSG.JO.

Waar kan je PSG Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PSG Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel PSG Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PSG Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PSG Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PSG Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in PSG Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in PSG Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over PSG Group

PSG Group is een alom gerespecteerd beursgenoteerd bedrijf, de aandelen worden op de Johannesburg Stock Exchange verhandeld onder de noemer PSG. Het bedrijf werd in 1970 opgericht. Een van de bekendste dochterondernemingen is PSG Konsull Corporate. De PSG Group is een beleggingsholding die actief is binnen onder meer het bankwezen, onderwijs, financiële diensten, voeding en aanverwante activiteiten.
Bovendien blijkt de PSG Group in staat om vroege investeringen te doen in geselecteerde groeisectoren. Tot de PSG Group horen onder andere de divisies Capitec, PSG Konsult, Curro, Dipeo en PSG Capital.