Aandelen PSP Swiss kopen

Wil je beleggen in PSP Swiss aandelen? Op deze pagina kan je direct PSP Swiss aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PSP Swiss. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PSP Swiss raadplegen. PSP Swiss is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PSPN.VX.

Waar kan je PSP Swiss aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PSP Swiss kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PSP Swiss?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PSP Swiss. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PSP Swiss?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PSP Swiss? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in PSP Swiss is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in PSP Swiss.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over PSP Swiss

In PSP Swiss kent Zwitserland een van de grootste vastgoedbedrijven die het land rijk is. Het bedrijf heeft zo rond de 160 kantoren en commerciële panden en daarnaast nog verschillende ontwikkelingslocaties en individuele bouwprojecten.
De meeste van de panden bevinden zich overigens in de centra van Zurich, Geneve, Basel, Bern en ook in Lausanne. De aandelen van PSP Swiss worden op de Zwitserse beurs verhandeld als PSPN. De onderneming is al vanaf 1999 actief en heeft in PSP Management, PSP Real Estate en PSP West de meest belangrijke dochters.