Aandelen PSP Swiss kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in PSP Swiss aandelen? Op deze pagina kan je direct PSP Swiss aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PSP Swiss. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PSP Swiss raadplegen. PSP Swiss is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PSPN.VX.

Waar kan je PSP Swiss aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PSP Swiss kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PSP Swiss?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PSP Swiss. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PSP Swiss?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PSP Swiss? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in PSP Swiss is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in PSP Swiss.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse PSP Swiss

Sterke punten:

 • Focus op duurzame investeringen: PSP Swiss heeft een sterke focus op duurzame investeringen en heeft verschillende initiatieven genomen om bij te dragen aan een duurzamere wereld.
 • Wereldwijde aanwezigheid: PSP Swiss heeft een sterke aanwezigheid in verschillende markten over de hele wereld.
 • Gediversifieerde portefeuille: PSP Swiss heeft een gediversifieerde portefeuille, met investeringen in verschillende sectoren en regio’s.
 • Sterke prestaties: PSP Swiss heeft in het verleden sterke prestaties geleverd en heeft een solide trackrecord.

Zwakke punten:

 • Concentratierisico: PSP Swiss heeft een aanzienlijke blootstelling aan enkele specifieke sectoren, zoals de financiële sector, wat het concentratierisico verhoogt.
 • Afhankelijkheid van externe factoren: PSP Swiss is afhankelijk van externe factoren, zoals economische en politieke ontwikkelingen, die de prestaties van het bedrijf kunnen beïnvloeden.
 • Intensieve concurrentie: De financiële sector is sterk concurrerend en PSP Swiss kan worden beïnvloed door de concurrentie in de markt.
 • Impact van de pandemie: De COVID-19-pandemie heeft een negatieve invloed gehad op de wereldeconomie en kan de prestaties van PSP Swiss beïnvloeden.

Over PSP Swiss

In PSP Swiss kent Zwitserland een van de grootste vastgoedbedrijven die het land rijk is. Het bedrijf heeft zo rond de 160 kantoren en commerciële panden en daarnaast nog verschillende ontwikkelingslocaties en individuele bouwprojecten.

De meeste van de panden bevinden zich overigens in de centra van Zurich, Geneve, Basel, Bern en ook in Lausanne. De aandelen van PSP Swiss worden op de Zwitserse beurs verhandeld als PSPN. De onderneming is al vanaf 1999 actief en heeft in PSP Management, PSP Real Estate en PSP West de meest belangrijke dochters.

aandeel psp swiss kopen

Wel of niet aandelen PSP Swiss kopen?

Als je overweegt om in aandelen te investeren, is PSP Swiss wellicht een interessante optie. Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzame investeringen en heeft in het verleden sterke prestaties geleverd. Bovendien heeft PSP Swiss een gediversifieerde portefeuille, wat kan helpen om risico’s te spreiden.

Maar er zijn ook enkele redenen om voorzichtig te zijn. De financiële sector waarin PSP Swiss opereert, is sterk concurrerend en het bedrijf kan worden beïnvloed door de intensieve concurrentie. Bovendien is PSP Swiss afhankelijk van externe factoren, zoals economische en politieke ontwikkelingen, die de prestaties van het bedrijf kunnen beïnvloeden.

Het is belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen voordat je besluit om aandelen PSP Swiss te kopen. Overweeg de sterke en zwakke punten van het bedrijf en houd rekening met je eigen beleggingsdoelen en risicobereidheid. Als je besluit te investeren, is het verstandig om een gediversifieerde portefeuille te hebben en niet al je geld in één aandeel te stoppen.

Kortom, het is aan jou om te beslissen of je wel of niet aandelen PSP Swiss wilt kopen. Doe je onderzoek en maak een weloverwogen beslissing. Succes met je beleggingen!