Aandelen PTC kopen

Wil je beleggen in PTC aandelen? Op deze pagina kan je direct PTC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PTC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PTC raadplegen. PTC is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PTC.

Waar kan je PTC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PTC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PTC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PTC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PTC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PTC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over PTC

PTC is een computersoftware en servicebedrijf dat opgericht werd in 1985. In Boston, Massachusetts staat het hoofdkwartier. Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft al jarenlang meer dan zesduizend mensen aan het werk, verdeeld over dertig verschillende landen. Bovendien heeft het 1150 technologiepartners.
PTC staat ook als zodanig genoteerd aan de Nasdaq en de oprichters van het bijzonder succesvolle bedrijf waren Samuel Geisberg en Mike Payne. PTC heeft onder meer een op internet gebaseerde product lifecycle management en de producten en diensten die PTC levert omvatten diensten als Internet of Things en augmented reality.