Aandelen Public Service kopen

Wil je beleggen in Public Service aandelen? Op deze pagina kan je direct Public Service aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Public Service. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Public Service raadplegen. Public Service is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PEG.

Waar kan je Public Service aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Public Service kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Public Service?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Public Service. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Public Service?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Public Service? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Public Service

De Public Service Enterprise Group werd opgericht in 1985 en heeft het hoofdkantoor in Newark, New York.  Aandelen worden openbaar verhandeld als PEG op de New York Stock Exchange. Daarnaast is het DJUA component en S&P500 component.
De onderneming heeft in PSE&G, PSEG Power en PSEG Long Island een aantal dochterondernemingen. Van die dochterondernemingen geldt Public Service Electric and Gas als de grootste. Dit is een gereguleerd bedrijf in gas en licht dat New Jersey bedient en gezien kan worden als het grootste en oudste investeerdersbedrijf in New Jersey. Dit bedrijf zag in 1928 het levenslicht.