Aandelen Publicis kopen

Wil je beleggen in Publicis aandelen? Op deze pagina kan je direct Publicis aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Publicis. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Publicis raadplegen. Publicis is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PUB.PA.

Waar kan je Publicis aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Publicis kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Publicis?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Publicis. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Publicis?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Publicis? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Publicis is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Publicis.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Publicis

Publicis is een Frans bedrijf dat wereldwijd actief is en bekend staat als een onbetwist specialist op het gebied van reclame en commerciële advisering. Publicis geldt als de twee na grootste van de wereld.  Publicis is actief in ruim honderd verschillende landen in de wereld.  De aandelen worden als PUB verhandeld op de Euronext beurs in Parijs.
 
Marcel Bluestein-Blanchet is de oprichter van het buitengewoon succesvolle bedrijf. Bekende dochter is  Publicis Sapient, zoals ook Leo Burnett Worldwide dat ondertussen zeker is. Zeker de afgelopen jaren is de Publicis Groupe nadrukkelijk gegroeid.