Aandelen PulteGroup kopen

Wil je beleggen in PulteGroup aandelen? Op deze pagina kan je direct PulteGroup aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PulteGroup. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PulteGroup raadplegen. PulteGroup is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PHM.

Waar kan je PulteGroup aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PulteGroup kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel PulteGroup?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PulteGroup. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in PulteGroup?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PulteGroup? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Pulte Group

Op basis van het aantal woningen geldt de Pulte Group als het op twee na grootste woningbouwbedrijf van de Verenigde Staten. Het bedrijf is gevestigd in Atlanta en werkt in 44 verschillende markten verdeeld over 23 staten.
De Pulte Group heeft zich ondertussen een positie weten te bemachtigen binnen de Fortune 500. Bill Pulte begon in 1950 met het bouwen en verkopen van huizen. Zes jaar later stichtte hij een bedrijf, dat vervolgens in 1972 door de overheid werd overgenomen. De afgelopen jaren viel de Pulte Group op door de talloze overnames die het deed. Zo werd vanaf 1998 Divosta, Radnor Homes, Dell E. Webb Constructions, Sivage Thomas Houses en Centex overgenomen.