Aandelen Puma kopen

Wil je beleggen in Puma aandelen? Op deze pagina kan je direct Puma aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Puma. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Puma raadplegen. Puma is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PUM.DE.

Waar kan je Puma aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Puma kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Puma?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Puma. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Puma?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Puma? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Puma is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Puma.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Puma

Puma is een bekende Duitse onderneming die bekend is vanwege de productie van sportartikelen. Puma is gevestigd in Herzogenaurach. Puma zag in 1948 het levenslicht. Oprichter was Rudolf Dassler. Broer Adi (Adolf) richtte op zijn beurt Adidas op.  In 2007 nam het bekende Franse conglomeraat Kering een meerderheidsaandeel in het Duitse sportmerk.
 
Momenteel gelden Artemis (29 procent) en Kering (16 procent) als de voornaamste aandeelhouders. Puma is een van de grootste sportmerken ter wereld. De helft van de omzet komt via schoenen binnen, een derde via kleding en de rest middels de verkoop van accessoires.