Aandelen PZU kopen

Wil je beleggen in PZU aandelen? Op deze pagina kan je direct PZU aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in PZU. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel PZU raadplegen. PZU is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PZU:WSE.

Wat is de actuele koers van het aandeel PZU?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel PZU. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in PZU?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van PZU? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in PZU is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in PZU.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je PZU aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel PZU kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€5 + 0,16% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum

Over PZU

PZU is een Poolse verzekeringsmaatschappij dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Warschau. PZU is een onderdeel van de WiG 20 aandelenindex. Op de beurs in het Poolse Warschau worden de aandelen verhandeld onder de noemer PZU.
PZU heeft het hoofdkantoor gevestigd in Warschau. De onderneming werd in 1803 opgericht en Pawszechny Zaklad Ubezpleizen na Zyco is een bekende dochter van PZU, dat zelf staat voor Powszechny Zaklad Ubezpieczen. De verzekeringsmaatschappij geldt als een zeer stabiele onderneming. Al geruime tijd biedt het werk aan meer dan 40.000 mensen.