Aandelen Qantas Airways kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Qantas Airways aandelen? Op deze pagina kan je direct Qantas Airways aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Qantas Airways. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Qantas Airways raadplegen. Qantas Airways is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QAN.CHA.

Waar kan je Qantas Airways aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Qantas Airways kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Qantas Airways?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Qantas Airways. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Qantas Airways?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Qantas Airways? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Qantas Airways is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Qantas Airways.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Qantas Airways

Sterke punten:

 • Leidende marktpositie in de Australische luchtvaartindustrie
 • Gediversifieerde inkomstenstromen uit verschillende segmenten zoals passagiers- en vrachtvervoer, loyaliteitsprogramma’s en onderhoudsdiensten
 • Sterke merkreputatie en loyaliteit van klanten
 • Efficiënte kostenstructuur dankzij strategische besparingsmaatregelen en investeringen in technologieën

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van de Australische markt die gevoelig is voor economische schommelingen en seizoensinvloeden
 • Concurrentiedruk van binnenlandse en internationale luchtvaartmaatschappijen
 • Gevoeligheid voor externe factoren zoals natuurrampen, geopolitieke spanningen en terroristische dreigingen

aandeel qantas airways kopen

Wel of niet aandelen Qantas Airways kopen?

Als je overweegt om te investeren in de luchtvaartindustrie, dan is Qantas Airways wellicht een interessante optie om te overwegen. Qantas is de leidende luchtvaartmaatschappij van Australië en heeft een sterke marktpositie in de regio.

Een van de sterke punten van Qantas is de diversiteit van inkomstenstromen. Het bedrijf haalt inkomsten uit verschillende segmenten zoals passagiers- en vrachtvervoer, loyaliteitsprogramma’s en onderhoudsdiensten. Dit vermindert de afhankelijkheid van één enkele bron van inkomsten en zorgt voor een betere stabiliteit van het bedrijf.

Een ander pluspunt is de efficiënte kostenstructuur van Qantas. Het bedrijf heeft strategische besparingsmaatregelen genomen en geïnvesteerd in technologieën om de kosten te verlagen en de operationele efficiëntie te verbeteren.

Toch zijn er ook zwakke punten waar rekening mee moet worden gehouden. Qantas is sterk afhankelijk van de Australische markt, die gevoelig is voor economische schommelingen en seizoensinvloeden. Bovendien staat het bedrijf onder druk van binnenlandse en internationale concurrenten en is het gevoelig voor externe factoren zoals natuurrampen, geopolitieke spanningen en terroristische dreigingen.

Al met al lijkt Qantas een solide bedrijf met sterke punten en uitdagingen. Als je besluit om te investeren, is het belangrijk om het bedrijf en de markt goed te blijven volgen en een weloverwogen beslissing te nemen op basis van je eigen risicobereidheid en beleggingsdoelstellingen.