Aandelen QBE Insurance kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in QBE Insurance aandelen? Op deze pagina kan je direct QBE Insurance aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in QBE Insurance. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel QBE Insurance raadplegen. QBE Insurance is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QBE.CHA.

Waar kan je QBE Insurance aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel QBE Insurance kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel QBE Insurance?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel QBE Insurance. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in QBE Insurance?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van QBE Insurance? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in QBE Insurance is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in QBE Insurance.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse QBE Insurance

Sterke punten:

  • Wereldwijde aanwezigheid: QBE Insurance is een wereldwijde verzekeraar met activiteiten in meer dan 30 landen. Deze diversificatie zorgt voor een bredere inkomstenstroom en vermindert de blootstelling aan enig enkel land of regio.
  • Breed scala aan verzekeringen: Het bedrijf biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, brandverzekeringen en reisverzekeringen. Dit maakt QBE Insurance aantrekkelijk voor klanten die op zoek zijn naar een one-stop-shop voor hun verzekeringsbehoeften.
  • Financiële kracht: QBE Insurance heeft een sterke financiële positie en heeft een A-rating van Standard & Poor’s en A.M. Best. Dit geeft aan dat het bedrijf een lage kans heeft op faillissement en in staat is om claims van klanten te betalen.

Zwakke punten:

  • Blootstelling aan catastrofale gebeurtenissen: QBE Insurance is blootgesteld aan catastrofale gebeurtenissen, zoals natuurrampen en grote ongevallen. Deze gebeurtenissen kunnen leiden tot hoge claims van klanten, wat de winstgevendheid van het bedrijf kan beïnvloeden.
  • Concurrentie: De verzekeringsindustrie is competitief en QBE Insurance concurreert met andere grote verzekeraars. Dit kan invloed hebben op de marktpositie en de winstgevendheid van het bedrijf.
  • Risico’s van de financiële markten: QBE Insurance heeft ook te maken met risico’s op de financiële markten, zoals veranderingen in de rentetarieven en valutaschommelingen. Dit kan een negatief effect hebben op de inkomsten en winstgevendheid van het bedrijf.

aandeel qbe insurance kopen

Wel of niet aandelen QBE Insurance kopen?

QBE Insurance is een verzekeraar die wereldwijd actief is en een breed scala aan verzekeringen aanbiedt. Maar is het kopen van aandelen in QBE Insurance een slimme zet? Hier zijn enkele zaken om rekening mee te houden.

Als we kijken naar de sterke punten van QBE Insurance, is het positief dat het bedrijf een wereldwijde aanwezigheid heeft, wat zorgt voor een bredere inkomstenstroom. Daarnaast biedt QBE Insurance een breed scala aan verzekeringen aan, wat handig kan zijn voor klanten die op zoek zijn naar één verzekeringsmaatschappij voor al hun behoeften. Ook heeft het bedrijf een sterke financiële positie en een goede beoordeling van ratingbureaus.

Maar er zijn ook enkele zwakke punten om rekening mee te houden. Zo is QBE Insurance blootgesteld aan catastrofale gebeurtenissen, wat kan leiden tot hoge claims van klanten en de winstgevendheid kan beïnvloeden. Daarnaast is de verzekeringsindustrie competitief en heeft QBE Insurance te maken met risico’s op de financiële markten.

Al met al is het moeilijk te zeggen of het kopen van aandelen in QBE Insurance een verstandige keuze is. Het is belangrijk om grondig onderzoek te doen en alle aspecten van het bedrijf te evalueren voordat u een beslissing neemt.