Aandelen QEP Resources kopen

Wil je beleggen in QEP Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct QEP Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in QEP Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel QEP Resources raadplegen. QEP Resources is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QEP.

Waar kan je QEP Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel QEP Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel QEP Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel QEP Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in QEP Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van QEP Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf QEP Resources

QEP Resources geldt als zeer toonaangevend op het gebied van onafhankelijke exploratie en de productie van ruwe olie en aardgas. De aandelen van het bedrijf worden openbaar verhandeld op de NYSE via QEP. QEP Resources werd opgericht in 2010, de hoofdzetel van de onderneming is gevestigd in Denver, Colorado.
QEP Resources voert het grootste deel van de werkzaamheden ut in het Permian Basin in Texas en het Williston Basin in North Dakota. Eind 2019 beschikte QEP Resources over maar liefst 382,2 MMboe aan bewezen reserves. QEP Resources is overigens ook een S&P 600 bedrijf.