Aandelen Qiagen kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Qiagen aandelen? Op deze pagina kan je direct Qiagen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Qiagen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Qiagen raadplegen. Qiagen is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QGEN.

Waar kan je Qiagen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Qiagen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Qiagen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Qiagen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Qiagen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Qiagen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Qiagen

Sterke punten:

  • Marktleider: Qiagen is een van de marktleiders op het gebied van moleculaire diagnostiek en heeft een sterke positie in de markt.
  • Diversiteit aan producten: Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten aan, waardoor het minder afhankelijk is van één product of marktsegment.
  • Gezonde financiën: Qiagen heeft een gezonde financiële positie met een stabiele inkomstenstroom en een goede cashpositie.

Zwakke punten:

  • Concurrentie: De moleculaire diagnostiekmarkt is competitief en er zijn veel andere grote spelers in de industrie.
  • Regelgevingsrisico’s: De producten van Qiagen zijn onderhevig aan strenge regelgeving en het bedrijf moet voldoen aan de vereiste normen en richtlijnen.
  • Marktgevoeligheid: Qiagen opereert in een markt die gevoelig is voor economische cycli en kan daarom beïnvloed worden door veranderingen in het economische klimaat.

Over Qiagen

Qiagen is een zeer bekende leverancier van monster- en assaytechnologien voor moleculaire diagnostiek, voor toegepast testen en voor academisch en ook farmaceutisch onderzoek. Qiagen heeft 35 kantoren die verdeeld zijn over 25 landen. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen verhandeld als QGEN.

Het hoofdkantoor van Qiagen staat in Duitsland, in Hilden om precies te zijn. Op 29 november 1984 werd het bedrijf opgericht. In Enzymatics Inc. heeft het onderzoeksbedrijf een bekende dochteronderneming. Het bedrijf heeft Nederlandse roots maar heeft altijd nadrukkelijk een duidelijk internationaal karakter gehad.

aandeel qiagen kopen

Wel of niet aandelen Qiagen kopen?

Qiagen is een toonaangevend bedrijf op het gebied van moleculaire diagnostiek en heeft een sterke marktpositie. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten aan, waardoor het minder afhankelijk is van één product of marktsegment. Dit zijn duidelijke voordelen van het kopen van aandelen Qiagen.

Aan de andere kant heeft het bedrijf te maken met een competitieve markt en regelgevingsrisico’s. De producten van Qiagen zijn onderhevig aan strenge regelgeving en het bedrijf moet voldoen aan de vereiste normen en richtlijnen. Daarnaast kan de markt gevoelig zijn voor economische cycli en kunnen veranderingen in het economische klimaat van invloed zijn op het bedrijf.

Als u overweegt om aandelen Qiagen te kopen, is het belangrijk om de sterke en zwakke punten van het bedrijf af te wegen en uw beslissing te baseren op uw persoonlijke beleggingsdoelstellingen en risicobereidheid. Het is altijd aan te raden om professioneel beleggingsadvies in te winnen voordat u investeringsbeslissingen neemt.