Aandelen Qiagen kopen

Wil je beleggen in Qiagen aandelen? Op deze pagina kan je direct Qiagen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Qiagen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Qiagen raadplegen. Qiagen is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QGEN.

Waar kan je Qiagen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Qiagen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Qiagen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Qiagen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Qiagen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Qiagen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Qiagen

Qiagen is een zeer bekende leverancier van monster- en assaytechnologien voor moleculaire diagnostiek, voor toegepast testen en voor academisch en ook farmaceutisch onderzoek. Qiagen heeft 35 kantoren die verdeeld zijn over 25 landen. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen verhandeld als QGEN.
Het hoofdkantoor van Qiagen staat in Duitsland, in Hilden om precies te zijn. Op 29 november 1984 werd het bedrijf opgericht. In Enzymatics Inc. heeft het onderzoeksbedrijf een bekende dochteronderneming. Het bedrijf heeft Nederlandse roots maar heeft altijd nadrukkelijk een duidelijk internationaal karakter gehad.