Aandelen Qorvo kopen

Wil je beleggen in Qorvo aandelen? Op deze pagina kan je direct Qorvo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Qorvo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Qorvo raadplegen. Qorvo is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QRVO.

Waar kan je Qorvo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Qorvo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Qorvo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Qorvo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Qorvo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Qorvo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Qorvo

Qorvo is een zeer bekend Amerikaanse halfgeleiders bedrijf dat radiofrequentie systemen ontwerpt en die ook produceert en levert. Deze systemen worden met name gebruikt voor toepassingen die draadloze en breedbandcommunicatie aansturen, net als gieterijdiensten.
Op de Nasdaq staat Qorvo genoteerd als QRVO. Het hoofdkantoor van Qorvo is gevestigd in Greensboro in North Carolina. Dochterondernemingen van Qorvo zijn onder meer DecaWave Limited en RF Micro Devices. Qorvo is bovendien ondertussen een S&P 500 component geworden. Qorvo overigens in 2015 na een fusie tussen TriQuint Semiconductors en RF Micro Devices.