Aandelen Quadient kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Quadient aandelen? Op deze pagina kan je direct Quadient aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Quadient. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Quadient raadplegen. Quadient is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QDT.PA.

Waar kan je Quadient aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Quadient kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Quadient?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Quadient. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Quadient?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Quadient? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Quadient is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Quadient.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Quadient

Quadient was vroeger bekend onder de naam Neopost en geldt als een fabrikant van testapparatuur en als leverancier van aan de post gerelateerde diensten. De onderneming is in een kleine 30 landen actief terwijl het producten verkoopt in tachtig landen.  De aandelen van Quadient worden als QDT verhandeld op de Euronext aandelenbeurs in Parijs.

Quadient is gevestigd in Bagneux waar het ook in 1924 opgericht werd. Parcel Pending is een bekende dochteronderneming.  Quadient is onderdeel van de SBF 120 index en het bedrijf heette behalve Neopost ook nog Neopost Limited en Neopost Group.

aandeel quadient kopen