Aandelen Qualcomm kopen

Wil je beleggen in Qualcomm aandelen? Op deze pagina kan je direct Qualcomm aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Qualcomm. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Qualcomm raadplegen. Qualcomm is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QCOM.

Waar kan je Qualcomm aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Qualcomm kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Qualcomm?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Qualcomm. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Qualcomm?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Qualcomm? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Qualcomm

Qualcomm is een grote speler als het gaat om het fabriceren van halfgeleiders en is gevestigd in San Diego. Qualcomm is actief in meer dan 150 landen en geldt na Intel en Samsung als de grootste fabrikant van processors ter wereld.
De geproduceerde chips vallen onder de serie die luistert naar de naam Snapdragon, chips die vooral worden toegepast in mobiele apparaten. De activiteiten van Qualcomm is verdeeld in drie verschillende takken: Qualcomm CDMA Technologies, Qualcomm Technology Licensing en Qualcomm Strategic Initiatives. Voorts staat Qualcomm bekend om de innovatieve werkwijze en het feit dat er veel geld gestoken wordt in onderzoek en ontwikkeling.