Aandelen Quanta Services kopen

Wil je beleggen in Quanta Services aandelen? Op deze pagina kan je direct Quanta Services aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Quanta Services. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Quanta Services raadplegen. Quanta Services is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PWR.

Waar kan je Quanta Services aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Quanta Services kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Quanta Services?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Quanta Services. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Quanta Services?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Quanta Services? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Quanta Services

Quanta Services is een Amerikaans bedrijf in infrastructuurdiensten voor elektriciteit, pijpleidingen, industriële en communicatie industrieën. Het biedt volop mogelijkheden op het gebied van planning, ontwerp, installatie, programmabeheer en onderhoud van de meeste soorten netwerkinfrastructuren. Een zeer veelzijdig bedrijf dus.
De aandelen van Quanta Services worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als PWT. In Houston, Texas staat het hoofdkwartier van deze specialist in infrastructuurdiensten. Het bedrijf werd opgericht in 1947 en bekende dochteronderneming is Quanta Technology. Ondertussen is Quanta Services een S&P 500 component als vervanger van Ingersoll-Rand.