Aandelen Qube kopen

Wil je beleggen in Qube aandelen? Op deze pagina kan je direct Qube aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Qube. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Qube raadplegen. Qube is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QUB.CHA.

Waar kan je Qube aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Qube kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Qube?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Qube. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Qube?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Qube? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Qube is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Qube.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Qube

Qube ging in het jaar 2011 naar de Australian Securities Exchange beurs. Voor er daadwerkelijk sprake was van het bedrijf met de naam Qube zijn er heel wat bedrijven overgenomen of is een samenwerking aangegaan. Dan moet je denken aan bedrijven als DP World, POAGS en POTA die de revue passeerden.
Qube is actief binnen de wereld van het spoor, de bulk- en landbouwproducten. De voorloper van Qube was overigens KFM Diversified Infrastructure en Logistic Fund. Door de verzelfstandiging van de aangehouden logistieke activa ontstond vervolgens de Qube Holdings Limited.