Aandelen Qube kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Qube aandelen? Op deze pagina kan je direct Qube aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Qube. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Qube raadplegen. Qube is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QUB.CHA.

Waar kan je Qube aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Qube kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Qube?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Qube. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Qube?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Qube? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Qube is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Qube.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Qube

Sterke punten Qube

 • Innovatie: Qube is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve producten en diensten.
 • Marktleider: Qube is een van de marktleiders in de sector en heeft een sterke positie opgebouwd.
 • Financiële stabiliteit: Het bedrijf heeft een solide financiële basis en is in staat om te investeren in groei en ontwikkeling.
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Qube neemt haar verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving serieus en heeft een aantal duurzame initiatieven genomen.

Zwakke punten Qube

 • Concurrentie: De concurrentie in de sector is groot en Qube moet blijven innoveren om haar positie te behouden.
 • Externe factoren: Het bedrijf is gevoelig voor externe factoren zoals economische recessies en veranderingen in de wet- en regelgeving.
 • Afhankelijkheid van enkele klanten: Qube is afhankelijk van enkele grote klanten, wat een risico vormt voor de omzet van het bedrijf.

Over Qube

Qube ging in het jaar 2011 naar de Australian Securities Exchange beurs. Voor er daadwerkelijk sprake was van het bedrijf met de naam Qube zijn er heel wat bedrijven overgenomen of is een samenwerking aangegaan. Dan moet je denken aan bedrijven als DP World, POAGS en POTA die de revue passeerden.

Qube is actief binnen de wereld van het spoor, de bulk- en landbouwproducten. De voorloper van Qube was overigens KFM Diversified Infrastructure en Logistic Fund. Door de verzelfstandiging van de aangehouden logistieke activa ontstond vervolgens de Qube Holdings Limited.

aandeel qube kopen

Wel of niet aandelen Qube kopen?

Ben je op zoek naar een bedrijf om in te investeren en overweeg je om aandelen van Qube te kopen? Lees dan snel verder, want in dit artikel geven we onze mening over deze aandelen.

Als je kijkt naar de sterke punten van Qube, lijkt het in eerste instantie een goed bedrijf om in te investeren. Zo is het bedrijf innovatief en een marktleider in de sector. Daarnaast heeft Qube een solide financiële basis en neemt het haar verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving serieus. Deze factoren kunnen bijdragen aan een stabiele groei van het bedrijf en dus aan een stijging van de aandelenkoers.

Toch zijn er ook zwakke punten om rekening mee te houden. Zo is de concurrentie in de sector groot en is het bedrijf gevoelig voor externe factoren zoals economische recessies. Daarnaast is Qube afhankelijk van enkele grote klanten, wat een risico vormt voor de omzet van het bedrijf.

Onze mening is dat het kopen van aandelen Qube niet per se een slechte keuze is, maar dat je wel goed moet kijken naar de risico’s en je investering niet moet baseren op de sterke punten alleen. Zorg dat je een goed beeld hebt van de concurrentie en de sector waarin Qube opereert en houd rekening met mogelijke externe factoren. Uiteindelijk is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken die past bij jouw persoonlijke situatie en investeringsstrategie.