Aandelen Qudian kopen

Wil je beleggen in Qudian aandelen? Op deze pagina kan je direct Qudian aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Qudian. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Qudian raadplegen. Qudian is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QD.

Waar kan je Qudian aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Qudian kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Qudian?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Qudian. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Qudian?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Qudian? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Qudian

Qudian staat te boek als een snelgroeiende Chinese online aanbieder van klein consumptief krediet. Het bedrijf werd in 2014 opgericht en is met het hoofdkantoor gevestigd in de Chinese industriestad Xiamen.
De aandelen van Qudian worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als QD. In 2017 ging Qudian naar de beurs en bij de beursintroductie haalde het ruim 900 miljoen op. De Xiamen Qudian Financial Lease Co is de meest bekende dochteronderneming van de aanbieder van klein consumptief krediet. Qudian staat echter vooral symbool van de verbetering van online consumentenfinancieringservaring door bijvoorbeeld gebruik te maken van kunstmatige intelligentie.