Aandelen Qudian kopen

Wil je beleggen in Qudian aandelen? Op deze pagina kan je direct Qudian aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Qudian. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Qudian raadplegen. Qudian is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QD.

Waar kan je Qudian aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Qudian kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Qudian?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Qudian. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Qudian?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Qudian? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Qudian

Sterke punten Qudian

 • Leidende positie in online consumentenkrediet: Qudian heeft een leidende positie in China op het gebied van online consumentenkrediet en profiteert van de groeiende vraag naar online leningen.
 • Technologische innovatie: Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën en data-analyse om risicobeoordelingen te verbeteren en klantgerichte diensten aan te bieden.
 • Sterke merkbekendheid: Qudian heeft een sterke merkbekendheid opgebouwd in China en heeft een groot klantenbestand van jonge consumenten.
 • Partnerships en samenwerkingsverbanden: Qudian heeft strategische partnerships en samenwerkingsverbanden opgebouwd met andere bedrijven om het bereik van zijn diensten uit te breiden.

Zwakke punten Qudian

 • Regelgevingsrisico’s: Qudian opereert in een sterk gereguleerde industrie en is onderhevig aan veranderingen in regelgeving, wat invloed kan hebben op zijn bedrijfsmodel en groeimogelijkheden.
 • Risico’s van kredietverstrekking: Als aanbieder van consumentenkrediet loopt Qudian het risico op wanbetalingen en kredietverliezen, vooral in economisch moeilijke tijden.
 • Concurrentie: De markt voor online consumentenkrediet is competitief, met veel spelers die concurreren om klanten en marktaandeel.
 • Reputatierisico: Negatieve berichtgeving of klantentevredenheid kan het imago van Qudian schaden en de groei belemmeren.

Over Qudian

Qudian staat te boek als een snelgroeiende Chinese online aanbieder van klein consumptief krediet. Het bedrijf werd in 2014 opgericht en is met het hoofdkantoor gevestigd in de Chinese industriestad Xiamen.

De aandelen van Qudian worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als QD. In 2017 ging Qudian naar de beurs en bij de beursintroductie haalde het ruim 900 miljoen op. De Xiamen Qudian Financial Lease Co is de meest bekende dochteronderneming van de aanbieder van klein consumptief krediet. Qudian staat echter vooral symbool van de verbetering van online consumentenfinancieringservaring door bijvoorbeeld gebruik te maken van kunstmatige intelligentie.

aandeel qudian kopen

Wel of niet aandelen Qudian kopen?

Overweeg je om aandelen van Qudian te kopen? Laten we eens kijken naar wat informatie die je kan helpen bij het nemen van een beslissing. Maar eerst, laten we even stilstaan bij de vraag: “Wat is Qudian eigenlijk?”

Qudian is een Chinees bedrijf dat zich richt op consumentenfinanciering en online kredietverstrekking. Ze bieden kleine leningen aan consumenten via hun online platform. Klinkt interessant, toch?

Maar voordat je enthousiast wordt, moet je rekening houden met enkele risico’s. De financiële sector in China kan volatiel zijn en er zijn regelgevingsuitdagingen waarmee Qudian te maken kan krijgen. Het is belangrijk om deze factoren in overweging te nemen, vooral als je niet bekend bent met de Chinese markt.

Bovendien is de concurrentie in de online kredietverstrekking sector hevig. Qudian moet zich onderscheiden en blijven innoveren om succesvol te zijn en te groeien.

Als je geïnteresseerd bent in de financiële sector en bereid bent om risico’s te nemen, kan het kopen van aandelen van Qudian een interessante optie zijn. Maar wees voorzichtig en doe grondig onderzoek voordat je een beslissing neemt. Houd ook rekening met de mogelijkheid van volatiliteit in de Chinese markt.

Onthoud dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. Raadpleeg een financieel adviseur en weeg alle factoren zorgvuldig af voordat je een definitieve beslissing neemt. Succes met je beleggingen!