Aandelen Raiffeisen kopen

Wil je beleggen in Raiffeisen aandelen? Op deze pagina kan je direct Raiffeisen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Raiffeisen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Raiffeisen raadplegen. Raiffeisen is een aandeel uit Oostenrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Wiener Börse. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RBI.VI.

Waar kan je Raiffeisen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Raiffeisen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Raiffeisen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Raiffeisen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Raiffeisen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Raiffeisen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Raiffeisen is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Raiffeisen.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Raiffeisen

Raiffeisen is een coöperatieve internationale bank die gevestigd is in Oostenrijk. De bank is in 1927 opgericht. Raiffeisen geldt als een van de grootste banken van Oostenrijk. Het hoofdkwartier vind je in Wenen en Prior Bank en de Raiffeisenbank zijn gekende dochters van Raiffeisen. De bank is overigens genoemd naar de oprichter: Friedrich Wilhelm Raiffeisen. 
Raiffeisen heeft ondertussen vestigingen in verschillende landen. De aandelen van Raiffeisen zijn in handen van de Raiffeisen International Bank Holding en die verhandeld de aandelen op de beurs in Wenen.  Raiffeisen geldt als een van de oprichters van de Unico Banking Group. Bij deze groep is ook de Rabobank aangesloten.