Aandelen Randstad kopen

Wil je beleggen in Randstad aandelen? Op deze pagina kan je direct Randstad aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Randstad. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Randstad raadplegen. Randstad is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RAND.AS

Waar kan je Randstad aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Randstad kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Randstad?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Randstad. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Randstad?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Randstad? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Randstad is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Randstad.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Randstad

Randstad houdt zich bezig met uitzendwerk en ook met HR diensten. Het bedrijf bestaat al vanaf 1960 en is opgericht door de Nederlanders Frits Goldtschmeding en Gerrit Dalebout. Randstad is actief in 39 landen. De aandelen worden op de beurs in Amsterdam verhandeld onder de aanduiding RAND.
Het hoofdkwartier van Randstad vind je in Amsterdam en Tempo Team en Randstad India zijn twee bekende dochterondernemingen van Randstad. Grondlegger Goldtschmeding ontwikkelde Randstad al tijdens zijn studie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam toen het onderwerp tijdelijke arbeidskrachten onderwerp van gesprek was.