Aandelen Randstad kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Randstad aandelen? Op deze pagina kan je direct Randstad aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Randstad. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Randstad raadplegen. Randstad is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RAND.AS

Waar kan je Randstad aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Randstad kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Randstad?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Randstad. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Randstad?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Randstad? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Randstad is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Randstad.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Randstad

Sterke punten Randstad

 • Wereldwijd marktleider in HR-diensten: Randstad is een wereldwijd toonaangevende leverancier van HR-diensten en heeft een sterke aanwezigheid in diverse markten, wat kan bijdragen aan stabiele inkomsten.
 • Diversificatie van diensten: Naast uitzenddiensten biedt Randstad ook andere HR-diensten, zoals detachering, werving en selectie, en opleidingen, wat kan zorgen voor inkomstendiversificatie.
 • Netwerk van klanten en kandidaten: Randstad heeft een uitgebreid netwerk van klanten en kandidaten, wat kan leiden tot een constante stroom van opdrachten en plaatsingen.
 • Sterk merk en reputatie: Randstad heeft een sterk merk en een goede reputatie op het gebied van HR-dienstverlening, wat kan leiden tot vertrouwen van klanten en kandidaten.

Zwakke punten Randstad

 • Gevoeligheid voor economische omstandigheden: De vraag naar uitzenddiensten en andere HR-diensten kan worden beïnvloed door economische omstandigheden, zoals recessies of veranderingen in de arbeidsmarkt, wat kan leiden tot fluctuaties in inkomsten.
 • Concurrentie van andere HR-dienstverleners: Randstad opereert in een competitieve markt met andere grote spelers in de HR-dienstverleningssector, wat kan leiden tot prijsdruk en margedruk.
 • Regulatoire risico’s: Randstad opereert in verschillende landen met verschillende regelgeving op het gebied van arbeidswetgeving en belastingen, wat kan leiden tot juridische en compliance-risico’s.

Over Randstad

Randstad houdt zich bezig met uitzendwerk en ook met HR diensten. Het bedrijf bestaat al vanaf 1960 en is opgericht door de Nederlanders Frits Goldtschmeding en Gerrit Dalebout. Randstad is actief in 39 landen. De aandelen worden op de beurs in Amsterdam verhandeld onder de aanduiding RAND.

Het hoofdkwartier van Randstad vind je in Amsterdam en Tempo Team en Randstad India zijn twee bekende dochterondernemingen van Randstad. Grondlegger Goldtschmeding ontwikkelde Randstad al tijdens zijn studie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam toen het onderwerp tijdelijke arbeidskrachten onderwerp van gesprek was.

aandeel randstad kopen

Wel of niet aandelen Randstad kopen?

Overweeg je om aandelen van Randstad te kopen? Randstad is een bekend en wereldwijd opererend uitzendbureau. Maar is het de moeite waard om te investeren in aandelen van dit bedrijf?

Er zijn verschillende sterke punten van Randstad om te overwegen. Het is een van de grootste uitzendbureaus ter wereld, met een sterke positie op de arbeidsmarkt en een breed scala aan diensten. Randstad heeft een solide reputatie en een lange geschiedenis van succes. Bovendien heeft het bedrijf wereldwijde aanwezigheid en profiteert het van diverse markten en sectoren.

Aan de andere kant zijn er ook risico’s om rekening mee te houden. De uitzendbranche kan gevoelig zijn voor economische schommelingen en arbeidsmarktcondities, wat invloed kan hebben op de prestaties van Randstad. Daarnaast is de concurrentie in de sector intensief en zijn er regelgevingsrisico’s waarmee het bedrijf te maken kan krijgen.

Het is belangrijk om je eigen financiële situatie, beleggingsdoelen en risicobereidheid zorgvuldig te evalueren voordat je besluit om aandelen van Randstad te kopen. Het kan verstandig zijn om advies in te winnen bij een financieel adviseur en grondig onderzoek te doen naar de financiële gezondheid en vooruitzichten van Randstad voordat je beleggingsbeslissingen neemt. Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee en het is belangrijk om je bewust te zijn van deze risico’s voordat je besluit om aandelen te kopen.