Aandelen Rapid7 kopen

Wil je beleggen in Rapid7 aandelen? Op deze pagina kan je direct Rapid7 aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rapid7. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rapid7 raadplegen. Rapid7 is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGM. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RPD.

Waar kan je Rapid7 aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rapid7 kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Rapid7?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rapid7. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rapid7?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rapid7? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Rapid7

Sterke punten Rapid7

 • Leider in cybersecurity: Rapid7 is een toonaangevend bedrijf op het gebied van cybersecurity, met een breed scala aan oplossingen om bedrijven te beschermen tegen cyberbedreigingen.
 • Geavanceerde technologie: Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën en analyses om kwetsbaarheden en bedreigingen te identificeren en te bestrijden.
 • Breed productaanbod: Rapid7 biedt een uitgebreid portfolio van cybersecurity-oplossingen, waaronder vulnerability management, incident response en threat intelligence.
 • Gerichte klantbenadering: Het bedrijf richt zich op zowel grote ondernemingen als het midden- en kleinbedrijf, waardoor ze een brede klantenbasis hebben.

Zwakke punten Rapid7

 • Concurrentie in de sector: Rapid7 opereert in een competitieve markt met andere grote spelers in de cybersecurity-industrie. Concurrentie kan de prijsdruk verhogen en de marktaandelen beïnvloeden.
 • Regelgevingsrisico’s: Als aanbieder van cybersecurity-oplossingen moet Rapid7 voldoen aan regelgeving en compliance-vereisten. Veranderingen in regelgeving kunnen de bedrijfsvoering beïnvloeden en extra kosten met zich meebrengen.
 • Marktvolatiliteit: De cybersecurity-markt is onderhevig aan veranderingen en evolueert snel. Technologische vooruitgang en nieuwe bedreigingen kunnen de vraag naar bepaalde oplossingen beïnvloeden.
 • Externe afhankelijkheden: Rapid7 is afhankelijk van externe factoren zoals de bredere economische situatie en technologische ontwikkelingen. Eventuele veranderingen kunnen van invloed zijn op de vraag naar cybersecurity-oplossingen.

Over Rapid7

Rapid7 staat onder de noemer RPD genoteerd op de Nasdaq. Het bedrijf houdt domicilie in Boston in de Amerikaanse staat Massachusetts. Bekende dochterondernemingen zijn tCell en ook Metasploit. Rapid7 biedt alleen de beste cyberbeveiligingsoplossingen zoals het eveneens cloud native inzichtplatforms aanbiedt.

Met die platforms kunnen klanten analytische gestuurde cyber beveiligingsrisico beheer programma’s beheerd worden. Behalve in de Verenigde Staten is het bedrijf eveneens actief in Europa en het Midden Oosten. Rapid7 biedt de oplossing voor kwetsbaarheidsbeheer, waaronder bijvoorbeeld InsightVM. Kwetsbaarheidsgegevens worden dan verzameld, risico’s geprioriteerd en het herstel geautomatiseerd.

aandeel rapid7 kopen

Wel of niet aandelen Rapid7 kopen?

Je vraagt je misschien af of het een goed idee is om aandelen van Rapid7 te kopen. Laten we eens kijken naar enkele aspecten die je kunnen helpen bij het nemen van een beslissing.

Rapid7 is een toonaangevend bedrijf op het gebied van cybersecurity, en ze bieden een breed scala aan oplossingen om bedrijven te beschermen tegen cyberbedreigingen. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën en analyses om kwetsbaarheden en bedreigingen te identificeren en te bestrijden.

Een sterk punt van Rapid7 is hun positie als leider in de cybersecurity-industrie. Ze hebben een breed productaanbod en een gerichte klantbenadering, wat hen een solide klantenbasis geeft.

Natuurlijk zijn er ook enkele risico’s verbonden aan het kopen van aandelen van Rapid7. Ze opereren in een competitieve markt met andere grote spelers, en er zijn regelgevingsrisico’s waar ze aan moeten voldoen.

Als je gelooft in de groei van de cybersecurity-industrie en vertrouwen hebt in Rapid7 als marktleider, kan het kopen van aandelen interessant zijn. Maar onthoud dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. Doe je eigen onderzoek en overleg met een financieel adviseur voordat je een beslissing neemt.