Aandelen Rapid7 kopen

Wil je beleggen in Rapid7 aandelen? Op deze pagina kan je direct Rapid7 aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rapid7. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rapid7 raadplegen. Rapid7 is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGM. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RPD.

Waar kan je Rapid7 aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rapid7 kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Rapid7?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rapid7. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rapid7?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rapid7? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Rapid7

Rapid7 staat onder de noemer RPD genoteerd op de Nasdaq. Het bedrijf houdt domicilie in Boston in de Amerikaanse staat Massachusetts. Bekende dochterondernemingen zijn tCell en ook Metasploit. Rapid7 biedt alleen de beste cyberbeveiligingsoplossingen zoals het eveneens cloud native inzichtplatforms aanbiedt.
Met die platforms kunnen klanten analytische gestuurde cyber beveiligingsrisico beheer programma’s beheerd worden. Behalve in de Verenigde Staten is het bedrijf eveneens actief in Europa en het Midden Oosten. Rapid7 biedt de oplossing voor kwetsbaarheidsbeheer, waaronder bijvoorbeeld InsightVM. Kwetsbaarheidsgegevens worden dan verzameld, risico’s geprioriteerd en het herstel geautomatiseerd.