Aandelen Rational kopen

Wil je beleggen in Rational aandelen? Op deze pagina kan je direct Rational aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rational. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rational raadplegen. Rational is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RAA.DE.

Waar kan je Rational aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rational kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Rational?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rational. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rational?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rational? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Rational is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Rational.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Rational

Rational is een Duits bedrijf dat bekendheid geniet van de productie van combisteamers, ovens en kooktoestellen die geschikt zijn voor de grote en commerciële keukens. Het hoofdkwartier van Rational is gevestigd in Landsberg am Lech. Het bedrijf werd opgericht in 1973, Siegfried Meister stond aan de wieg van de ondertussen zeer succesvolle oprichting.
 
De aandelen van Rational worden als RAA verhandeld op de beurs in Duitsland.  Nog steeds is het hoofdkantoor van Rational gevestigd in Landsberg am Lech. Ondertussen heeft Rational in Frima en Rational UK twee bekende dochterondernemingen.