Aandelen Ratos kopen

Wil je beleggen in Ratos aandelen? Op deze pagina kan je direct Ratos aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ratos. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ratos raadplegen. Ratos is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RATO-B.ST.

Waar kan je Ratos aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ratos kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ratos?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ratos. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ratos?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ratos? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ratos is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ratos.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ratos

Ratos is een wat men ook wel een private equity ondernemer noemt. Het bedrijf werd in 1934 gesticht als houdstermaatschappij van de groeibedrijven van de machtige familie Soderberg. De onderneming is met de aandelen aanwezig op de Stockholm Stock Exchange, waar ze onder de aanduiding RATO-B verhandeld worden. De familie Soderberg heeft overigens nog steeds een stevige vinger in de pap.
Het hoofdkwartier van Ratos vind je in Stockholm en het bedrijf werd in 1933 opgericht door Ragnar Soderberg en zijn broer Torsten Soderberg. Bekende dochteronderneming is Miehdnort AB zoals ook Blomister Interessenter dat is.