Aandelen Raymond James kopen

Wil je beleggen in Raymond James aandelen? Op deze pagina kan je direct Raymond James aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Raymond James. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Raymond James raadplegen. Raymond James is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RJF.

Wat is de actuele koers van het aandeel Raymond James?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Raymond James. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.
<grafiek>

Over Raymond James

Raymond James is een multinational en een onafhankelijke investeringsbank. Het geldt als financiële dienstverlener die specifiek diensten verleent aan de particulier, maar ook wel aan bedrijven. De aandelen van Raymond James worden als RJF openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange.
Raymond James is met het hoofdkantoor gevestigd in Saint Petersburg in de staat Florida. Vooral via de dochterondernemingen houdt Raymond James zich bezig met investeringen en financiële planning. Behalve aan investment banking is het bedrijf ook al specialist in vermogensbeheer. Het is daarnaast ook een S&P 500 onderneming.