Aandelen Rayonier kopen

Wil je beleggen in Rayonier aandelen? Op deze pagina kan je direct Rayonier aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Rayonier. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Rayonier raadplegen. Rayonier is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de <beurs Yahoo>. Het bedrijf is te vinden onder het symbool <symbool aandeel>.

Waar kan je Rayonier aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Rayonier kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Rayonier?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Rayonier. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Rayonier?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Rayonier? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Rayonier

In Wildlight in Florida staat het hoofdkantoor van Rayonier, dit is een bekende investeringsmaatschappij voor onroerend goed. Het bedrijf is actief op het gebied van hout in de zachthoutregio’s in Amerika en ook in Nieuw Zeeland.  Rayonier is echter veelzijdig en biedt meer dan hout alleen.
Behalve in met name zachter hout doet Rayonier dus in onroerend goed. De aandelen van dit veelzijdige bedrijf worden als RYN openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange. Al in 1926 werd het bedrijf opgericht en ongetwijfeld de meest bekende dochteronderneming is Rayonier Operating Company.