Aandelen RB kopen

Wil je beleggen in RB aandelen? Op deze pagina kan je direct RB aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in RB. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel RB raadplegen. RB is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RB-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel RB?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel RB. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in RB?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van RB? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in RB is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in RB.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je RB aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel RB kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over RB

De aandelen RB worden niet geheel verrassend verhandeld op de London Stock Exchange als RB. RB is een Britse multinational, gevestigd in Slough in het Verenigd Koninkrijk. RB houdt zich met name bezig met verzorgings- en huishoudelijke producten en voert bekende merken als Strepsils, Durex, Lysol, Dettol, Clearasil, Calgon en ontharingsgigant Veet.
Ook Nurofen en een aparte divisie met ketchup en Franse Mosterd zitten in het portfolio van RB. RB is een FTSE 100 component dat is opgericht in 1994 na een fusie tussen de Britse ondernemingen Reckitt en Colman.