Aandelen RB kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in RB aandelen? Op deze pagina kan je direct RB aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in RB. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel RB raadplegen. RB is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RB-L.

Waar kan je RB aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel RB kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel RB?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel RB. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in RB?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van RB? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in RB is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in RB.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse RB

Sterke punten:

 • Wereldwijd merk: RB is een bekend merk dat wereldwijd wordt erkend en gewaardeerd.
 • Diversificatie: RB is actief in verschillende marktsegmenten, waaronder hygiëne, gezondheid en huishoudelijke producten.
 • Focus op duurzaamheid: RB heeft een sterke focus op duurzaamheid en heeft zich gecommitteerd aan ambitieuze doelen op het gebied van duurzaamheid en milieu.
 • Innovatieve producten: RB blijft nieuwe producten en technologieën ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van de consument te voldoen.

Zwakke punten:

 • Reputatierisico: RB heeft in het verleden te maken gehad met problemen zoals veiligheidsproblemen en claims van misleidende marketing.
 • Concurrentie: De markt waarin RB opereert is competitief en er zijn andere grote spelers in de industrie.
 • Afhankelijkheid van een aantal grote merken: RB is sterk afhankelijk van een aantal grote merken zoals Durex en Lysol, wat het bedrijf kwetsbaar kan maken voor veranderingen in de vraag of problemen met deze merken.

Over RB

De aandelen RB worden niet geheel verrassend verhandeld op de London Stock Exchange als RB. RB is een Britse multinational, gevestigd in Slough in het Verenigd Koninkrijk. RB houdt zich met name bezig met verzorgings- en huishoudelijke producten en voert bekende merken als Strepsils, Durex, Lysol, Dettol, Clearasil, Calgon en ontharingsgigant Veet.

Ook Nurofen en een aparte divisie met ketchup en Franse Mosterd zitten in het portfolio van RB. RB is een FTSE 100 component dat is opgericht in 1994 na een fusie tussen de Britse ondernemingen Reckitt en Colman.

aandeel rb kopen

Wel of niet aandelen RB kopen?

RB is een wereldwijd bekend bedrijf dat actief is in verschillende marktsegmenten, waaronder hygiëne, gezondheid en huishoudelijke producten. Als belegger vraag je je misschien af of het een goed idee is om aandelen van RB te kopen.

Laten we beginnen met de sterke punten van RB. Allereerst is het een wereldwijd merk dat wordt erkend en gewaardeerd. Het bedrijf is actief in verschillende markten, waardoor het minder afhankelijk is van één marktsegment. Daarnaast heeft RB een sterke focus op duurzaamheid en blijft het nieuwe producten en technologieën ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van de consument te voldoen.

Er zijn echter ook zwakke punten van RB. Het bedrijf heeft in het verleden te maken gehad met problemen zoals veiligheidsproblemen en claims van misleidende marketing. Daarnaast is de markt waarin RB opereert competitief en is het bedrijf sterk afhankelijk van een aantal grote merken zoals Durex en Lysol, wat het bedrijf kwetsbaar kan maken voor veranderingen in de vraag of problemen met deze merken.

Al met al is RB een bekend en divers bedrijf met sterke punten, maar er zijn ook enkele zwakke punten om rekening mee te houden. Als belegger is het belangrijk om deze factoren af te wegen en te beslissen of RB aandelen passen binnen jouw beleggingsstrategie en risicobereidheid.