Aandelen RDS A kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in RDS A aandelen? Op deze pagina kan je direct RDS A aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in RDS A. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel RDS A raadplegen. RDS A is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RDSA-AS.

Waar kan je RDS A aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel RDS A kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel RDS A?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel RDS A. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in RDS A?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van RDS A? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in RDS A is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in RDS A.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse RDS A

Sterke punten

 • Grote speler in de industrie: Royal Dutch Shell is een van de grootste olie- en gasbedrijven ter wereld en heeft daardoor een sterke positie in de markt.
 • Diversificatie: Het bedrijf is actief in verschillende sectoren en heeft daardoor een brede diversificatie in haar inkomstenbronnen.
 • Investeren in groene energie: Royal Dutch Shell heeft aangekondigd te gaan investeren in groene energiebronnen en wil tegen 2050 klimaatneutraal zijn.
 • Stabiele financiële positie: Het bedrijf heeft een stabiele financiële positie en keert al jarenlang een stabiel dividend uit aan haar aandeelhouders.

Zwakke punten

 • Afhankelijkheid van de olie- en gasprijzen: Aangezien Royal Dutch Shell actief is in de olie- en gasindustrie, is het bedrijf sterk afhankelijk van de prijzen van deze grondstoffen. Schommelingen in de prijs kunnen daarom een impact hebben op de inkomsten van het bedrijf.
 • Reguleringen en beleid: De olie- en gasindustrie wordt vaak geconfronteerd met veranderende regelgeving en beleid in verschillende landen, wat een impact kan hebben op de activiteiten en financiën van het bedrijf.
 • Impact van klimaatverandering: Royal Dutch Shell heeft aangekondigd te willen investeren in groene energie, maar de impact van klimaatverandering kan nog steeds een negatieve invloed hebben op de activiteiten en financiële prestaties van het bedrijf.

aandeel_rdsa_kopen

Wel of niet aandelen RDS A kopen?

Als je overweegt om te investeren in de aandelenmarkt, heb je misschien al gehoord van Royal Dutch Shell (RDS A). Maar is het een goed idee om te investeren in de aandelen van dit bedrijf?

RDS A is een van de grootste olie- en gasbedrijven ter wereld. Het bedrijf is actief in verschillende landen en heeft een lange geschiedenis van stabiele financiële prestaties en het uitkeren van een stabiel dividend aan haar aandeelhouders.

Het is belangrijk om te begrijpen dat beleggen altijd een risico met zich meebrengt. De waarde van aandelen kan namelijk fluctueren op basis van verschillende factoren, zoals de economie, de markt en de prestaties van het bedrijf zelf. Daarom is het belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen.

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in aandelen, kan RDS A een goede optie zijn. Het bedrijf heeft een sterke positie in de markt en heeft aangekondigd te willen investeren in groene energie. Maar onthoud dat beleggen altijd een risico met zich meebrengt en dat het belangrijk is om jezelf goed te informeren voordat je investeert.

Kortom, als je op zoek bent naar een stabiel bedrijf om in te investeren, is RDS A zeker het overwegen waard. Maar onthoud dat het belangrijk is om altijd een weloverwogen beslissing te nemen en jezelf goed te informeren voordat je investeert.