Aandelen REA Group kopen

Wil je beleggen in REA Group aandelen? Op deze pagina kan je direct REA Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in REA Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel REA Group raadplegen. REA Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool REA.CHA.

Waar kan je REA Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel REA Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel REA Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel REA Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in REA Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van REA Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in REA Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in REA Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Rea Group

Rea Group is een wereldwijd acterend online vastgoed advertentiebedrijf. Het bedrijf heeft de hoofdzetel in Melbourne. De aandelen worden als REA verhandeld op de Australian Securities Exchange. De Rea Group is actief vanaf 1995.
News Corporation is de moedermaatschappij en realestate.com geldt als de belangrijkste dochteronderneming. News Corporation Australia is in het bezit van het merendeel van de aandelen van de Rea Group. News Corporation is weer een dochter van de News Corporation. De Rea Group begon in het jaar 2007 ook actief in Azie te worden en spreidt het de vleugels steeds verder uit. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *