Aandelen REA Group kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in REA Group aandelen? Op deze pagina kan je direct REA Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in REA Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel REA Group raadplegen. REA Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool REA.CHA.

Waar kan je REA Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel REA Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel REA Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel REA Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in REA Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van REA Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in REA Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in REA Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse REA Group

Sterke punten REA Group

  • Marktleider in vastgoedadvertenties: REA Group is de marktleider in vastgoedadvertenties in Australië en heeft een sterke positie in de Aziatisch-Pacifische regio.
  • Diversificatie van inkomsten: Het bedrijf heeft zich uitgebreid naar andere gebieden, zoals financiële diensten en vastgoedbeheersoftware, waardoor het zijn inkomstenbronnen diversifieert.
  • Sterke financiële prestaties: REA Group heeft in de afgelopen jaren een sterke omzet- en winstgroei laten zien, wat wijst op een gezonde financiële positie van het bedrijf.

Zwakke punten REA Group

  • Concurrentie: REA Group heeft te maken met toenemende concurrentie van andere vastgoedadvertentiebedrijven, wat kan leiden tot een verlies van marktaandeel.
  • Afhankelijkheid van vastgoedmarkt: Het succes van REA Group is afhankelijk van de gezondheid van de vastgoedmarkt, wat een risico met zich meebrengt als de markt inzakt.
  • Onzekerheid over economie: De economische omstandigheden in Australië en de regio waarin REA Group opereert, kunnen invloed hebben op de prestaties van het bedrijf.

aandeel REA Group kopen

Over Rea Group

Rea Group is een wereldwijd acterend online vastgoed advertentiebedrijf. Het bedrijf heeft de hoofdzetel in Melbourne. De aandelen worden als REA verhandeld op de Australian Securities Exchange. De Rea Group is actief vanaf 1995.

News Corporation is de moedermaatschappij en realestate.com geldt als de belangrijkste dochteronderneming. News Corporation Australia is in het bezit van het merendeel van de aandelen van de Rea Group. News Corporation is weer een dochter van de News Corporation. De Rea Group begon in het jaar 2007 ook actief in Azie te worden en spreidt het de vleugels steeds verder uit. 

Wel of niet aandelen REA Group kopen?

Overweeg je om te investeren in aandelen van REA Group, maar weet je niet zeker of het een goede keuze is? Hieronder hebben we enkele voor- en nadelen opgesomd die je kunnen helpen bij het nemen van een beslissing.

Voordelen van investeren in REA Group: Het bedrijf is de marktleider in vastgoedadvertenties in Australië en heeft een sterke positie in de Aziatisch-Pacifische regio. Het bedrijf heeft zich ook gediversifieerd naar andere gebieden, waaronder financiële diensten en vastgoedbeheersoftware, waardoor het zijn inkomstenbronnen diversifieert. Bovendien heeft REA Group in de afgelopen jaren sterke financiële prestaties laten zien.

Nadelen van investeren in REA Group: Het bedrijf heeft te maken met toenemende concurrentie van andere vastgoedadvertentiebedrijven, wat kan leiden tot een verlies van marktaandeel. Bovendien is het succes van REA Group afhankelijk van de gezondheid van de vastgoedmarkt, wat een risico met zich meebrengt als de markt inzakt. Ten slotte kunnen economische omstandigheden in de regio waarin het bedrijf opereert invloed hebben op de prestaties.

Als je overweegt om te investeren in REA Group, is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen en de marktomstandigheden en financiële prestaties van het bedrijf in de gaten te houden. Houd er rekening mee dat investeren altijd risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om een weloverwogen beslissing te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *