Aandelen Realogy kopen

Wil je beleggen in Realogy aandelen? Op deze pagina kan je direct Realogy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Realogy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Realogy raadplegen. Realogy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RLGY.

Waar kan je Realogy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Realogy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Realogy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Realogy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Realogy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Realogy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Realogy

Realogy is een Amerikaans openbaar onroerend goed en relocatie dienstenbedrijf. Het is eigenaar en franchiser van diverse vastgoedmerken en makelaars en biedt daarnaast ook verhuizings-, eigendoms- en afwikkelingsdiensten. Het bedrijf werd opgericht in 2006 en de aandelen worden openbaar verhandeld als RLGY op de New York Stock Exchange.
Realogy is ondertussen een S&P 600 component en een Russell 1000 component geworden met het hoofdkantoor in Madison in de staat New Jersey. Bekende dochterondernemingen van Realogy zijn Century 21 en Coldwell Banken. Realogy is het resultaat van de opsplitsing van de activiteiten van Cendant, een bedrijf dat in verschillende nieuwe bedrijven verdeeld werd. Aanvankelijk was het hoofdkantoor overigens gevestigd in Parsippany in New Jersey.