Aandelen Realty Income kopen

Wil je beleggen in Realty Income aandelen? Op deze pagina kan je direct Realty Income aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Realty Income. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Realty Income raadplegen. Realty Income is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool O.

Waar kan je Realty Income aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Realty Income kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Realty Income?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Realty Income. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Realty Income?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Realty Income? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Realty Income

Realty Income is een bekende onroerend goed beleggingstrust. De onderneming belegt met name in vrijstaand commercieel onroerend goed in Amerika, Groot-Brittannië en Puerto Rico en dan specifiek dat onroerend goed waarop NNN-lease overeenkomsten van toepassing zijn.
De aandelen van Realty Income worden als O verhandeld op de New York Stock Exchange. Het bedrijf is met het hoofdkwartier gevestigd in San Diego in Californië. Het bedrijf zag in 1969 het levenslicht toen het trio William Clark, J.R. Evelyn en J. Clark besloot een bedrijf op te richten. Ondertussen is het een S&P 500 component en staat het vooral bekend als een van de weinige bedrijven die maandelijks dividend uitkeert.